by Fmeaddons

Tilbud

Brandit M65 Giant Jakke Light Woodland | Mænd Jakker

DKK 1493.28 DKK 614.88

Beskrivelse Størrelsesguide 3-i-1 jakke. Jakken består af 2 jakker: yderjakken der er militær-jakke-insp…

På lager

Call For Price
Varenummer (SKU): M635.O954742 Varekategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Beskrivelse
Størrelsesguide
3-i-1 jakke. Jakken består af 2 jakker: yderjakken der er militær-jakke-inspireret. Og inderjakken, som er en termojakke.
Yderjakken:
Er inspireret af det amerikanske militærs ” M-1965 field jacket”. For at give jakken et råt twist er stoffet stonewashed og der er adskillige detaljer som f.eks. navneskilt, sliddetaljer og reparationssyninger. Jakken har 4 rummelige lommer på fronten som lukkes med trykknapper og 2 stiklommer til at varme hænderne i. Jakken har skjult hætte i kraven. Ærmerne er rummelige og har ekstra længde. De justerbare manchetter har trekantet afslutning, som dækker håndryggen; denne trekantede flap kan foldes op – Mange bærer jakkens ærmer med et enkelt opsmøg. Pasformen kan justeres i taljen og nederst med snøre.
Størrelsen på jakken er tilpasset at den skal kunne bæres med termojakken som for. Dvs. at hvis du ikke regner med at bruge yderjakken og termojakken sammen, bør du overveje at tage en størrelse mindre end du ellers ville. Når yderjakken anvendes uden termojakken, er den velegnet i mildere temperaturer (forår, sommer, efterår).
Termojakken:
Har plysset foring i torsoen og glat polyester-for i ærmerne, så den er let at tage af og på. Derudover er jakken vatteret. Kraven er i blød ribstrik. Jakken kan strammes ind i bunden. Den tætte polyester lukker effektivt af for vinden og er vandskyende. Termojakken har ingen lommer. Når termojakken anvendes som for i yderjakken, sikres ærmerne med trykknapper, bagsiden af kraven knappes fast med knapper og lynlåsen lynes fast i yderjakken. Termojakken kan bæres som en selvstændig jakke. Når termojakken bruges som for i yderjakken, bliver Giant-jakken en vinterjakke.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Brandit M65 Giant Jakke Light Woodland | Mænd Jakker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis Forsendelse Fra DKK 440
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder:  

Brandit M65 Giant Jakke Light Woodland | Mænd Jakker DKK 1493.28 DKK 614.88
Vurderet 0 ud af 5