by Fmeaddons

Tilbud

Rothco MA-1 Bomber jakke / Pilot jakke Rød | Mænd Jakker

DKK 1127.28 DKK 505.08

Beskrivelse Størrelsesguide Polstret pilot jakke, produceret af amerikanske Rothco. MA-1 pilotjakken er en foret taljelang jakke, som …

På lager

Call For Price
Varenummer (SKU): M635.O954840 Varekategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Beskrivelse
Størrelsesguide
Polstret pilot jakke, produceret af amerikanske Rothco.
MA-1 pilotjakken er en foret taljelang jakke, som egner sig godt i vinteren og overgangsæsonerne. Jakken har et kraftigt nylon yderlag, som er vindtæt og vandafvisende. Af lommer har jakken 2 inderlommer og 2 stiklommer med klap, samt en ærmelomme. Lynlåsen sidder i modsat side end normalt, da jakken er amerikansk afstamning. Jakken er produceret af amerikanske Rothco, en familieejet virksomhed som har mere end 60 års erfaring med army-tøj og er USA’s absolut største producent af militærtøj til civile.
MA-1 jakkens historie
MA-1 pilotjakken blev udviklet kort efter 2. verdenskrig da jetflyet blev opfundet. Jetten kunne flyve i højere luftlag end de gamle propelflyvere. De kolde ekstreme højder, gjorde de gamle pilotjakker af lammeskind ikke længere var tilstrækkeligt varme. Piloten havde brug for en jakke der var varm og let, så hans bevægelser ikke blev hindret i det trange cockpit. MA-1 pilotjakken blev produceret med olivengrønt yderlag og orange inderfor. Så hvis piloten blev skudt ned, kunne han skjule sig for fjenden og gør sig let at få øje på for egne styrker.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rothco MA-1 Bomber jakke / Pilot jakke Rød | Mænd Jakker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis Forsendelse Fra DKK 440
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder:  

Rothco MA-1 Bomber jakke / Pilot jakke Rød | Mænd Jakker DKK 1127.28 DKK 505.08
Vurderet 0 ud af 5